Skip to content

Unum Festival

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.

https://www.unumfestival.com/

Evente nga ky organizator

qershor

enj01qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

enj01qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

pre02qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

pre02qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

shtu03qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

shtu03qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

die04qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

die04qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

hën05qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

hën05qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

mar06qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

mar06qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë