Teatër

Shfaqjet teatrale gjithmonë e më të shpeshta në kryeqytet sjellin mbi skenë trupa shqiptare po aq sa edhe të huaja. Kategoria “Teatër” përmbledh shfaqjet e propozuara nga teatret publike dhe private, oraret dhe tarifat, së bashku me informacionet e komunikimit me secilin prej tyre. Mos harroni të ndani me ne komentet mbi shfaqjet në qoftë se zgjidhni të shkoni te njëra prej tyre!

dhjetor, 2018

Alternativat e klasifikimit

shtu27tet(tet 27)11:00die23dhje(dhje 23)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(tetor 27) 11:00 - (dhjetor 23) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu03nën(nën 3)11:00die30dhje(dhje 30)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 3) 11:00 - (dhjetor 30) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu10nën(nën 10)11:00die06jan(jan 6)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 10) 11:00 - (Janar 6) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu17nën(nën 17)11:00die13jan(jan 13)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 17) 11:00 - (Janar 13) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu17nën(nën 17)19:00die16dhje(dhje 16)20:30Jashtë DerësTeater(nëntor 17) 19:00 - (dhjetor 16) 20:30 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu24nën(nën 24)11:00die20jan(jan 20)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 24) 11:00 - (Janar 20) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu01dhje11:00die27jan(jan 27)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater11:00 - (Janar 27) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

pre07dhje(dhje 7)10:30pre14(dhje 14)11:30Motër e VëllaTeater10:30 - 11:30 (14) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu08dhje(dhje 8)10:30shtu15(dhje 15)11:30Libraria e MagjepsurTeater10:30 - 11:30 (15) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X