Art dhe Kulturë

Në kategorinë Art dhe Kulturë do të gjeni të gjithë eventet në nje pamje mujore, të cilët përfshihen në nënkategoritë Ekspozitë, Balet, Opera dhe Teatër.

dhjetor, 2018

Alternativat e klasifikimit

pre19tet(tet 19)19:30shtu12jan(jan 12)20:30Marc Chagall: Graviteti MagjikEkspozite(tetor 19) 19:30 - (Janar 12) 20:30 Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

shtu27tet(tet 27)11:00die23dhje(dhje 23)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(tetor 27) 11:00 - (dhjetor 23) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu03nën(nën 3)11:00die30dhje(dhje 30)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 3) 11:00 - (dhjetor 30) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu10nën(nën 10)11:00die06jan(jan 6)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 10) 11:00 - (Janar 6) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu17nën(nën 17)11:00die13jan(jan 13)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 17) 11:00 - (Janar 13) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu17nën(nën 17)19:00die16dhje(dhje 16)20:30Jashtë DerësTeater(nëntor 17) 19:00 - (dhjetor 16) 20:30 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu24nën(nën 24)11:00die20jan(jan 20)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater(nëntor 24) 11:00 - (Janar 20) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu01dhje11:00die27jan(jan 27)12:00Njëlloj si ti - Shfaqje me kukullaTeater11:00 - (Janar 27) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

mar04dhje(dhje 4)17:00die30(dhje 30)20:00Premio Architettura Toscana (PAT)Ekspozitë17:00 - 20:00 (30) Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë Organizatori: Instituti Italian i Kulturës

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X