Skip to content

Kontakti

Na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet në lidhje me eventet të cilat janë publikuar në faqen e TiranaXXL, Për eventet të cilët mungojnë në faqen tonë dhe ju doni ti shtoni, klikoni tek menuja + Shto një event. Ne do tju përgjigjemi sa më parë.

Adresa

Na Shkruani

Rruga Nikolla Jorga, Tirane, Albania