Shto një event

Jeni organizator eventesh apo thjesht keni dëshirë të shtoni një event që e keni përzemer në kalendarin e TiranaXXL? Këtu mund të shtoni eventet tuaja, të cilat më pas do të shqyrtohen nga stafi ynë, përpara se ato të publikohen. Për të shtuar nje event duhet të jeni i loguar në faqe. Nqs nuk keni një llogari me TiranaXXL atëherë mjafton të regjistroheni. Më pas ndiqni hapat, dhe plotësoni formën e shtimit të nje eventi. Per te menaxhuar eventet tuaja vizitoni faqen Menaxhuesi i Eventeve. Për cdo pyetje apo paqartësi na kontaktoni.
X

Submit your event

Duhet të logoheni për të shtuar një event
Identifikohu Regjistrohu

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X