Jeta e Natës

Në kategorinë “Nightlife” do të gjeni datat dhe informacionet në lidhje me party-t brenda dhe jashtë Tiranës.

mars, 2019

Alternativat e klasifikimit

shtu16mar(mar 16)21:00pre22(mar 22)00:00Ghiaccioli e Branzini DJ SETNightlife21:00 - 00:00 (22) Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

pre22mar(mar 22)23:59die24(mar 24)06:00Ghetto Geasy , Don PhenomNightlife23:59 - 06:00 (24) Cinco Cavalli Tiranë Organizatori: Cinco Cavalli Tiranë

shtu23mar(mar 23)23:55die24(mar 24)06:30Unum Festival PreParty with Mirko LokoNightlife23:55 - 06:30 (24) Discobox Organizatori: Discobox

Shfaq më shumë evente
Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X