Eventet e javës

18/03/2019 - 24/03/2019

 • dhje 24, 2018 - dhje 30, 2018
 • dhje 31, 2018 - jan 06, 2019
 • jan 07, 2019 - jan 13, 2019
 • jan 14, 2019 - jan 20, 2019
 • jan 21, 2019 - jan 27, 2019
 • jan 28, 2019 - shku 03, 2019
 • shku 04, 2019 - shku 10, 2019
 • shku 11, 2019 - shku 17, 2019
 • shku 18, 2019 - shku 24, 2019
 • shku 25, 2019 - mar 03, 2019
 • mar 04, 2019 - mar 10, 2019
 • mar 11, 2019 - mar 17, 2019
 • mar 18, 2019 - mar 24, 2019
 • mar 25, 2019 - mar 31, 2019
 • pri 01, 2019 - pri 07, 2019
 • pri 08, 2019 - pri 14, 2019
 • pri 15, 2019 - pri 21, 2019
 • pri 22, 2019 - pri 28, 2019
 • pri 29, 2019 - maj 05, 2019
 • maj 06, 2019 - maj 12, 2019
 • maj 13, 2019 - maj 19, 2019
 • maj 20, 2019 - maj 26, 2019
 • maj 27, 2019 - qer 02, 2019
 • qer 03, 2019 - qer 09, 2019
 • qer 10, 2019 - qer 16, 2019
hën18
mar19
mër20
enj21
pre22
shtu23
die24
Alternativat e klasifikimit

shtu19jan(jan 19)10:30die24mar(mar 24)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 19) 10:30 - (mars 24) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die20jan(jan 20)10:30shtu23mar(mar 23)11:15FaraoniTeater(Janar 20) 10:30 - (mars 23) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj24jan(jan 24)18:00die31mar(mar 31)20:00Between Darkness and LightEkspozite(Janar 24) 18:00 - (mars 31) 20:00 Gallery 70 Contemporary Art Organizatori: Gallery 70 Contemporary Art

shtu26jan(jan 26)10:30die31mar(mar 31)11:15Princi dhe i varfriTeater(Janar 26) 10:30 - (mars 31) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu26jan(jan 26)11:00die31mar(mar 31)11:45Tullumbaci i kuqTeater(Janar 26) 11:00 - (mars 31) 11:45 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

die27jan(jan 27)10:30shtu30mar(mar 30)11:15FaraoniTeater(Janar 27) 10:30 - (mars 30) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu02shku(shku 2)10:30die07pri(pri 7)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 2) 10:30 - (prill 7) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die03shku(shku 3)10:30shtu06pri(pri 6)11:15FaraoniTeater(shkurt 3) 10:30 - (prill 6) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu09shku(shku 9)10:30die14pri(pri 14)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 9) 10:30 - (prill 14) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die10shku(shku 10)10:30shtu13pri(pri 13)11:15FaraoniTeater(shkurt 10) 10:30 - (prill 13) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu16shku(shku 16)10:30die21pri(pri 21)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 16) 10:30 - (prill 21) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die17shku(shku 17)10:30shtu20pri(pri 20)11:15FaraoniTeater(shkurt 17) 10:30 - (prill 20) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23shku(shku 23)10:30die28pri(pri 28)11:15Princi dhe i varfriTeater(shkurt 23) 10:30 - (prill 28) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die24shku(shku 24)10:30shtu27pri(pri 27)11:15FaraoniTeater(shkurt 24) 10:30 - (prill 27) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj28shku(shku 28)10:00pre22mar(mar 22)21:00The Transitory State of Possible StoriesEkspozitë(shkurt 28) 10:00 - (mars 22) 21:00 Harabel Organizatori: Harabel

shtu02mar(mar 2)10:30die05maj(maj 5)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 (2) - (maj 5) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die03mar(mar 3)10:30shtu04maj(maj 4)11:15FaraoniTeater10:30 (3) - (maj 4) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

enj07mar(mar 7)19:30die14pri(pri 14)22:00ReplicasFilm19:30 (7) - (prill 14) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu09mar(mar 9)10:30die12maj(maj 12)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 (9) - (maj 12) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu09mar(mar 9)19:00die31(mar 31)20:30AntigonaTeater19:00 (9) - 20:30 (31) Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die10mar(mar 10)10:30shtu11maj(maj 11)11:15FaraoniTeater10:30 (10) - (maj 11) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

hën11mar(mar 11)18:00die24(mar 24)20:0030YearsOldEkspozitë18:00 (11) - 20:00 (24) Galeria FAB Organizatori: Galeria FAB

enj14mar(mar 14)19:30die07pri(pri 7)22:00Captain MarvelFilm19:30 (14) - (prill 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj14mar(mar 14)19:30die07pri(pri 7)22:00The Queen's CorgiFilm19:30 (14) - (prill 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj14mar(mar 14)19:30die07pri(pri 7)22:00The Kid Who Would Be KingFilm19:30 (14) - (prill 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre15mar(mar 15)11:00shtu23(mar 23)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 (15) - 13:00 (23) Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

shtu16mar(mar 16)10:30die19maj(maj 19)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 (16) - (maj 19) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu16mar(mar 16)21:00pre22(mar 22)00:00Ghiaccioli e Branzini DJ SETNightlife21:00 (16) - 00:00 (22) Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

die17mar(mar 17)10:30shtu18maj11:15FaraoniTeater10:30 (17) - (maj 18) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

hën18mar18:30die31(mar 31)20:00FOREVER CANVASEkspozite18:30 - 20:00 (31) Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj21mar10:0013:00Dita Ndërkombëtare e PyjeveTe tjera10:00 - 13:00 Vaqarr Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

enj21mar11:0014:00Dita Botërore e Sindromës Down 2019Te tjera11:00 - 14:00 Parku Rinia Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

enj21mar(mar 21)19:00shtu06pri(pri 6)20:30Natën, MáTeater19:00 - (prill 6) 20:30 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

enj21mar(mar 21)19:00die24(mar 24)21:00Shirli ValentinaTeater19:00 - 21:00 (24) Art Turbina Organizatori: Teatri Kombëtar

enj21mar19:0020:15''Pickpocket'' nga Robert BressonFilm19:00 - 20:15 Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Organizatori: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

enj21mar21:0023:45Art LokajKoncert21:00 - 23:45 Tulla - Culture Center Organizatori: Tulla

pre22mar(mar 22)11:00shtu30(mar 30)13:00Si ngjyrat e YlberitCirk11:00 - 13:00 (30) Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

pre22mar21:0023:45The Strokes - tributeLive21:00 - 23:45 Tulla - Culture Center Organizatori: Tulla

pre22mar(mar 22)23:59die24(mar 24)06:00Ghetto Geasy , Don PhenomNightlife23:59 - 06:00 (24) Cinco Cavalli Tiranë Organizatori: Cinco Cavalli Tiranë

shtu23mar09:0016:00Eksplorimi i Liqenit te BovillesSport09:00 - 16:00 Liqeni i Bovillës Organizatori: Travel to Discover Tirana

shtu23mar10:3011:30FerdinandTeater10:30 - 11:30 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar(mar 23)10:30die26maj(maj 26)11:15Princi dhe i varfriTeater10:30 - (maj 26) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar20:3023:30CAMERA (Berlin) live in TiranaLive20:30 - 23:30 Tulla - Culture Center Organizatori: Tulla

shtu23mar(mar 23)23:55die24(mar 24)06:30Unum Festival PreParty with Mirko LokoNightlife23:55 - 06:30 (24) Discobox Organizatori: Discobox

die24mar06:0021:00Lumi i ShalesJashte Tirane06:00 - 21:00 Lumi i Shalës Organizatori: Travel to Discover Tirana

die24mar10:3011:30Mendjet e vocklaTeater10:30 - 11:30 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die24mar(mar 24)10:30shtu25maj(maj 25)11:15FaraoniTeater10:30 - (maj 25) 11:15 Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli" Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X