Ekspozitë

exhibition-kategori-tiranaxxl

Gjeni në kategorinë “Ekspozitë” të gjithë eventet e llojit ekspozitë pikture, skulpture, arkitekturë, fotografi, bienale, etj. Zbuloni artistët shqiptarë apo të huaj që performojnë nëpërmjet artit të tyre në galeritë e kryeqytetit.

Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

shtu21korr(korr 21)18:00die30shta(shta 30)20:00Habitat & Hapësirat NdërmjetEkspozite(korrik 21) 18:00 - (shtator 30) 20:00 Bujtina e Gjelit

hën10shta(shta 10)18:00pre28(shta 28)21:00Exploring the InvisibleEkspozitë18:00 - 21:00 (28) Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj13shta(shta 13)19:00die30(shta 30)21:00FIDEMEkspozite19:00 - 21:00 (30) Universiteti i Arteve Organizatori: Galeria FAB

pre14shta(shta 14)19:00shtu06tet(tet 6)20:30Myrtis: ballë për ballë me të shkuarënEkspozitë19:00 - (tetor 6) 20:30 Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

hën24shta(shta 24)19:00mër10tet(tet 10)20:00Ekspozite pikture nga Rakip ShabaniEkspozite19:00 - (tetor 10) 20:00 Muzeu Historik Kombëtar Organizatori: Muzeu Historik Kombëtar

mër26shta(shta 26)16:00pre28(shta 28)20:00Përtej TingujveEkspozite16:00 - 20:00 (28) Qëndra Rinore e Tiranës Organizatori: Qendra Rinore e Tiranës

mër26shta(shta 26)18:30die30(shta 30)20:00Ekspozite vetjake - Fadil PullumbiEkspozite18:30 - 20:00 (30) Muzeu Historik Kombëtar

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X