Zgjidhni një datë

Ne kalendarin e me poshtem paraqiten eventet sipas datave. Ju mund te perzgjidhni nje date dhe me poshte do te listohen te gjithe eventet qe i perkasin asaj date.

Alternativat e klasifikimit

hën

mar

mër

enj

pre

shtu

die

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

shtu23mar(mar 23)10:30die26maj(maj 26)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 23) 10:30 - (maj 26) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar(mar 23)10:30shtu01qer(qer 1)11:30FerdinandTeater(mars 23) 10:30 - (qershor 1) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die24mardie02qerMendjet e vocklaTeater(mars 24) 10:30 - (qershor 2) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die24mar10:30shtu25maj(maj 25)11:15FaraoniTeater(mars 24) 10:30 - (maj 25) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu30mar(mar 30)10:30die02qer(qer 2)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 2) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu30mar(mar 30)10:30shtu08qer(qer 8)11:30FerdinandTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 8) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30die09qer(qer 9)11:30Mendjet e vocklaTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 9) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30shtu01qer(qer 1)11:15FaraoniTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 1) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

shtu06pri(pri 6)10:30shtu15qer(qer 15)11:30FerdinandTeater(prill 6) 10:30 - (qershor 15) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die07pri(pri 7)10:30die16qer(qer 16)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 7) 10:30 - (qershor 16) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu13pri(pri 13)10:30shtu22qer(qer 22)11:30FerdinandTeater(prill 13) 10:30 - (qershor 22) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die14pri(pri 14)10:30die23qer(qer 23)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 14) 10:30 - (qershor 23) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die14pri(pri 14)20:00die26maj(maj 26)21:30SalomeTeater(prill 14) 20:00 - (maj 26) 21:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu20pri(pri 20)10:30shtu29qer(qer 29)11:30FerdinandTeater(prill 20) 10:30 - (qershor 29) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die21pri(pri 21)10:30die30qer(qer 30)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 21) 10:30 - (qershor 30) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu27pri(pri 27)10:30shtu06korr(korr 6)11:30FerdinandTeater(prill 27) 10:30 - (korrik 6) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die28pri(pri 28)10:30die07korr(korr 7)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 28) 10:30 - (korrik 7) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mar30pri(pri 30)11:00shtu25maj(maj 25)14:00SAP – Studiojmë Artin e performancësTe tjera(prill 30) 11:00 - (maj 25) 14:00 Reja Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

enj02maj(maj 2)19:30die09qer(qer 9)22:00Long ShotFilm19:30 (2) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj02maj19:30die02qer22:00Ternet ninjaFilm19:30 (2) - (qershor 2) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu04maj(maj 4)10:30shtu13korr(korr 13)11:30FerdinandTeater10:30 (4) - (korrik 13) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die05maj(maj 5)10:30die14korr(korr 14)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (5) - (korrik 14) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

enj09maj19:30die09qer22:00UglyDollsFilm19:30 (9) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj09maj(maj 9)19:30die02qer(qer 2)22:00KësulatFilm19:30 (9) - (qershor 2) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj09maj19:30die09qer22:00Pet SemataryFilm19:30 (9) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu11maj(maj 11)10:30shtu20korr(korr 20)11:30FerdinandTeater10:30 (11) - (korrik 20) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu11maj(maj 11)19:30pre31(maj 31)22:00DIALOGUES DES CARMÉLITES (OPERA), NY MET, 2019Te tjera19:30 (11) - 22:00 (31) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

die12maj(maj 12)10:30die21korr(korr 21)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (12) - (korrik 21) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mar14maj(maj 14)10:00shtu29qer(qer 29)20:30Arkivi fotografik i Pietro dhe Larissa QuaronitEkspozitë10:00 (14) - (qershor 29) 20:30 COD Organizatori: COD

enj16maj(maj 16)19:00shtu25(maj 25)20:30ARTTeater19:00 (16) - 20:30 (25) Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

enj16maj(maj 16)19:30pre07qer(qer 7)22:00JOHN WICK: CHAPTER 3 - PARABELLUMFilm19:30 (16) - (qershor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj16maj(maj 16)19:30pre07qer(qer 7)22:00POKÉMON DETECTIVE PIKACHUFilm19:30 (16) - (qershor 7) 22:00 Cineplexx Albania

enj16maj(maj 16)20:00enj30(maj 30)02:00Festivali i ResëFestival20:00 (16) - 02:00 (30) Reja.al Organizatori: Reja.al

shtu18maj(maj 18)10:30shtu27korr(korr 27)11:30FerdinandTeater10:30 (18) - (korrik 27) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu18maj(maj 18)11:00die16qer(qer 16)12:00Atje ku mali takon hënën - Grace LinTeater11:00 (18) - (qershor 16) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu18maj(maj 18)11:00die16qer(qer 16)12:30Magjia e Zanave në CirkCirk11:00 (18) - (qershor 16) 12:30 Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

die19maj(maj 19)10:30die28korr(korr 28)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (19) - (korrik 28) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

enj23maj(maj 23)20:00die09qer(qer 9)22:00The sun is also a starFilm20:00 (23) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj23maj(maj 23)20:00die09qer(qer 9)22:00BrightburnFilm20:00 (23) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre24maj09:3011:00Preserve at CreativeMornings TiranaTalks09:30 - 11:00 Reja.al Organizatori: Destil Hostel Albania

pre24maj20:00shtu25(maj 25)21:30ShkumsiTeater20:00 - 21:30 (25) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

pre24majdie09qerAladdinFilm20:00 - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X