Të tjera

“Të tjera” është kategoria e cila përmbledh eventet e kategorive Cirk, Kulinari, Panair, Sport dhe Talks. Këtu eventet janë përmbledhur në një pamje mujore. Mjafton të klikoni mbi ditën e dëshiruar dhe do t’ju shfaqen eventet përkatëse.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

hën17shta(shta 17)12:00pre28(shta 28)14:00Youropa - Programi i trajnimit dhe informimitTalks12:00 - 14:00 (28) Qëndra për Hapje dhe Dialog Organizatori: Qëndra për Hapje dhe Dialog

mar25shta(shta 25)12:00pre28(shta 28)18:00LibreOffice Conference 2018Talks12:00 - 18:00 (28) Ofiçina, Tirana, Albania

mër26shta17:30mër19:00Eja luaj në parkun tëndTe tjera17:30 - 19:00 Sheshi rekreativ në Astir Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

mër26shta19:29mër22:00Pecha Kucha Night Vol. 05Talks19:29 - 22:00 Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

pre28shta09:00pre17:00Trajnim: Menaxhim i Burimeve NjerezoreTrajnim09:00 - 17:00 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Organizatori: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

pre28shta11:00pre12:00Kaos at CreativeMornings TiranaTalks11:00 - 12:00 Metropolitan University of Tirana Organizatori: CreativeMornings Tirana

shtu29shta17:00shtu19:00Mobile HommeCirk17:00 - 19:00 Sheshi SKËNDERBEJ Organizatori: Ambasada e Francës

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X