Muzikë

Në kategorinë Muzikë do të gjeni të gjithë eventet në nje pamje mujore, të cilët përfshihen në nënkategoritë Festival, Festë, Koncert dhe Party.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

pre08shku(shku 8)20:00shtu09mar(mar 9)21:30MetroSounds - Përrallë MesdheuFestival20:00 - (mars 9) 21:30 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

mër20shku(shku 20)23:55enj21(shku 21)06:30FLORIN SALAMNightlife23:55 - 06:30 (21) Cinco Cavalli Tiranë Organizatori: Cinco Cavalli Tiranë

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X