Balet

Kategoria “Balet” përmbledh të gjitha shfaqjet/eventet e baletit që organizohen në Tiranë, një formë kërcimi e cila ka prekur njererizimin që prej shumë dhjetëvjeçarësh dhe vazhdon edhe pse modernizohet të ngelet një vlerë e sigurtë në ngjalljen e ndjesive.


Kapërce muajt

Janar, 2022

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit

Organizatori i eventit

Past and Future Events

Aplikoni Filtra

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS
X
X