Sport

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

pre02gush(gush 2)12:00pre23(gush 23)21:00Luaj Sitki ÇiçoSport12:00 - 21:00 (23) Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

pre09gush(gush 9)19:00pre23(gush 23)21:00LUAJ SITKI ÇIÇOSport19:00 - 21:00 (23) Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X