Jashtë Tiranës

Kategoria “Jashtë Tiranës” ju ofron një pamje mujore të gjithe eventeve të cilët do të organizohen (dhe nga vetë emri) jashtë Tiranës pa u ndarë nëpër kategori specifike, duke perfshirë këtu evente në qytete të tjera të Shqipërisë si dhe evente në Kosovë.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

shtu20korr06:0021:00Lumi i ShalesJashte Tirane06:00 - 21:00 Lumi i Shalës Organizatori: Travel to Discover Tirana

enj25korr(korr 25)19:00hën29(korr 29)07:00Waveul FestivalFestival19:00 - 07:00 (29) Waveul Festival Organizatori: Waveul Festival

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X