Skip to content

E DIELA E EMUZEVE

die26marGjatë gjithë ditësE DIELA E EMUZEVEKategoritë e eventeveArt/Kulturë

Detajet e eventit

E diela e fundit e muajit!

Hyrja e lirë në parqet arkeologjike dhe muzetë në varësi të Ministrisë së Kulturës.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E diel)

Organizatori

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: - Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .
+355 4 227 1324 Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë