Skip to content

Ky është një event i përsëritur

FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I KËNGËTARËVE OPERISTIK “MARIE KRAJA”

enj30mar19:00FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I KËNGËTARËVE OPERISTIK “MARIE KRAJA”Kategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera

Detajet e eventit

Festivali i 19-të ndërkombëtar i këngëtareve operistike “Marie Kraja” do të zhvillohet në Tiranë në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit.

Orkestra e drejtuar nga dirigjenti Martin Andre. 16 konkurrentë nga e gjithë bota.

Konkursi i legjendave në duet me yje të muzikës shqiptare.

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

31/03/2023 19:00

Organizatori

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë

Top Channel

Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV.
https://top-channel.tv/rreth-top-channel/ Rruga “17 Nëntori”, Nr. 20, Mëzez Kodër, Kashar, Tiranë.

Më shumë