Eventet e ditës

shtator, 2019

mar03shta(shta 3)21:00hën30(shta 30)22:30ANGEL HAS FALLENFilm21:00 (3) - 22:30 (30) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

mar03shta(shta 3)21:00hën30(shta 30)22:30MARNIE'S WORLDFilm21:00 (3) - 22:30 (30) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

mar03shta(shta 3)21:00hën30(shta 30)22:30DORA AND THE LOST CITY OF GOLDFilm21:00 (3) - 22:30 (30) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj05shta(shta 5)21:00pre27(shta 27)22:30It chapter twoFilm21:00 (5) - 22:30 (27) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

hën09shta21:00mër09tet22:30Sophia Loren in Bianco, rosso e …film21:00 (9) - (tetor 9) 22:30 Reja.al Organizatori: Instituti Italian i Kulturës

mar10shta(shta 10)19:00die06tet(tet 6)20:00THE LAST METRES / METRAT E FUNDITEkspozitë19:00 (10) - (tetor 6) 20:00 Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

enj12shta(shta 12)21:00pre11tet(tet 11)22:30TERRA WILLY: PLANÈTE INCONNUEFilm21:00 (12) - (tetor 11) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj12shta(shta 12)21:00pre11tet(tet 11)22:30HustlersFilm21:00 (12) - (tetor 11) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

hën16shta(shta 16)18:00shtu21(shta 21)23:0014th Edition of the International Human Rights Film FestivalTe tjera18:00 (16) - 23:00 (21) Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Organizatori: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

enj19shta(shta 19)10:00hën23(shta 23)12:00Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinjTe tjera10:00 (19) - 12:00 (23) Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Organizatori: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

enj19shta(shta 19)12:00enj31tet(tet 31)23:59Western PromisesEkspozite12:00 (19) - (tetor 31) 23:59 COD Organizatori: COD

enj19shta(shta 19)21:00pre25tet(tet 25)22:30SEDËRFilm21:00 (19) - (tetor 25) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj19shta(shta 19)21:00pre25tet(tet 25)22:30AD ASTRAFilm21:00 (19) - (tetor 25) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre20shta15:0017:00Marshim për Krizën Klimatike GlobaleTe tjera15:00 - 17:00 Sheshi "Nënë Tereza" Organizatori: Critical Mass Tirana

pre20shta19:00shtu21(shta 21)21:00SalomeTeater19:00 - 21:00 (21) Teatri Skampa Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

pre20shtadie01dhjeProva - Adrian PaciEkspozitë20:00 - (dhjetor 1) 20:00 Galeria Kombëtare e Arteve Organizatori: Galeria Kombëtare e Arteve

pre20shta21:00shtu21(shta 21)03:00Shkodra Elektronike - Live + Dj-set Oda HalitiNightlife21:00 - 03:00 (21) Tulla Nouvelle - Terrace Organizatori: Tulla

pre20shta23:59shtu21(shta 21)06:00Gjiko & MelindaNightlife23:59 - 06:00 (21) Folie Terrace Organizatori: Folie Terrace

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X