Skip to content

Pyetje të shpeshta për Appin

Cfarë është TiranaXXL App?

TiranaXXL App është shoqëruesi juaj i ri për të gjetur se çfarë po ndodh në qytetin tuaj gjate kohes qe jeni në lëvizje. Si aplikacioni i parë celular i dedikuar për eventet ne Tirane, ai ofron të gjitha lajmet e ngjarjeve lokale dhe lajmet e kulturës që përdoren në ueb, plus veçori të reja ekskluzive për aplikacionin si kërkimi në vendndodhje dhe njoftimi per ngjarje qe jeni te interesuar te ndiqni.

Sa kushton Aplikacioni i TiranaXXL?

Free. Hiç. Zero. Per gjithe jeten.

Cilat pajisje përputhen me aplikacionin e TiranaXXL?

Tani për tani, App i TiranaXXL është në dispozicion vetem për pajisjet Android. Aplikacioni kërkon Android 4.2 dhe lart. Shume shpejt do te vije dhe versioni per iOS.

Si mund të filloj te përdor aplikacionin?

Sapo të keni instaluar aplikacionin ndiqni hapat informues per te njohur me shume aplikacionin.

Si i shoh ngjarjet e ardhshme?

Skeda fillestare sapo hapet aplikacioni është vendi ku mund të shfletoni ngjarjet e ardhshme sipas kategorive.

Si i shoh ngjarjet që po ndodhin pranë meje?

Në skeden fillestare, mund të prekni shenjën e vendndodhjes në krye të majtë për të kaluar në pamjen e hartës për çdo kategori ngjarjeje. Zmadhojeni brenda ose jashtë dhe harta do të ripërcaktojë rezultatet për atë vendndodhje të veçantë. Pamja e hartës është mënyra më e shpejtë për të gjetur gjëra të mrekullueshme për të bërë ndërsa jeni tashmë jashtë dhe për të bërë plane në një lagje të caktuar.

Çfarë mund të gjej në kartën Zbulo?

Në skedarin e Zbulimit do të gjeni të dhëna të kuruara të ngjarjeve dhe artikuj të përpiluar nga ekipi juaj i TiranaXXL. Gjeni listat e ngjarjeve të sotme, te fundjaves, javes ose te muajit. Nëse po kërkoni diçka të re për të bërë sonte skeda e Zbulimit është se ku ta bëni këtë.

Si mund të kërkoj për ngjarje dhe përmbajtje të tjera lokale?

Tab Kërkimi është vendi ku mund të gjesh sende për të bërë nga artisti, vendi, lagja ose kategoria. Ju gjithashtu mund të kërkoni sipas fjalëve për të gjetur artikuj ose udhëzues për një temë të caktuar.

Si mund t’i ndaj ngjarjet dhe përmbajtjet e tjera të aplikacioneve me shokët e mi?

Çdo artikull, listë e ngjarjeve, artistëve dhe kartës së vendndodhjes në aplikacionin e TiranaXXL ka një buton të ndarë ku mund t’i dërgoni shpejt lidhjet me miqtë tuaj nëpërmjet teksteve, emailit dhe shoqërisë ose të shtoni në kalendarin e telefonit tuaj. Gjeni një udhëzues të dobishëm? Shihni një koncert për të cilin dëshironi të blini bileta? Ndani atë me miqtë tuaj të drejtë nga Appi i TiranaXXL!

Si mund të shtoj ngjarje në kalendarin tim?

Çdo ngjarje në aplikacionin e TiranaXXL mund të shtohet në kalendarin tuaj personal duke klikuar shenjën e zemres në kartën e ngjarjes. Për të parë kalendarin tuaj personal, shkoni në skedën Të preferuarat dhe shikoni nën ngjarje. Atje do të shihni çdo ngjarje që keni shtuar në rend kronologjik, kështu që kurrë nuk do ta humbisni kurrë atë koncert, hapjen e galerisë, festën ose festën që dëshironi të shikoni.