Skip to content

Ky është një event i përsëritur

UNUMAWAY

enj01qerGjatë gjithë ditësUNUMAWAYKategoritë e eventeveFestival,Jashte Tirane,Muzikë

Detajet e eventit

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E enjte)

Vendi

Shengjin

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

02/06/202303/06/202304/06/202305/06/202306/06/2023

Organizatori

Unum Festival

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.
https://www.unumfestival.com/

Më shumë