Nesër

maj, 2019

Alternativat e klasifikimit

e shtunë

25

mër 1

enj 2

pre 3

shtu 4

die 5

hën 6

mar 7

mër 8

enj 9

pre 10

shtu 11

die 12

hën 13

mar 14

mër 15

enj 16

pre 17

shtu 18

die 19

hën 20

mar 21

mër 22

enj 23

pre 24

shtu 25

die 26

hën 27

mar 28

mër 29

enj 30

pre 31

shtu23mar(mar 23)10:30shtu01qer(qer 1)11:30FerdinandTeater(mars 23) 10:30 - (qershor 1) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu23mar(mar 23)10:30die26maj(maj 26)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 23) 10:30 - (maj 26) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die24mar(mar 24)10:30shtu25maj11:15FaraoniTeater(mars 24) 10:30 - (maj 25) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die24mar(mar 24)10:30die02qer(qer 2)11:30Mendjet e vocklaTeater(mars 24) 10:30 - (qershor 2) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu30mar(mar 30)10:30shtu08qer(qer 8)11:30FerdinandTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 8) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu30mar(mar 30)10:30die02qer(qer 2)11:15Princi dhe i varfriTeater(mars 30) 10:30 - (qershor 2) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30shtu01qer(qer 1)11:15FaraoniTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 1) 11:15 Organizatori: Teatri eksperimental "Kujtim Spahivogli"

die31mar(mar 31)10:30die09qer(qer 9)11:30Mendjet e vocklaTeater(mars 31) 10:30 - (qershor 9) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu06pri(pri 6)10:30shtu15qer(qer 15)11:30FerdinandTeater(prill 6) 10:30 - (qershor 15) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die07pri(pri 7)10:30die16qer(qer 16)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 7) 10:30 - (qershor 16) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu13pri(pri 13)10:30shtu22qer(qer 22)11:30FerdinandTeater(prill 13) 10:30 - (qershor 22) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die14pri(pri 14)10:30die23qer(qer 23)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 14) 10:30 - (qershor 23) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die14pri(pri 14)20:00die26maj(maj 26)21:30SalomeTeater(prill 14) 20:00 - (maj 26) 21:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu20pri(pri 20)10:30shtu29qer(qer 29)11:30FerdinandTeater(prill 20) 10:30 - (qershor 29) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die21pri(pri 21)10:30die30qer(qer 30)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 21) 10:30 - (qershor 30) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu27pri(pri 27)10:30shtu06korr(korr 6)11:30FerdinandTeater(prill 27) 10:30 - (korrik 6) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die28pri(pri 28)10:30die07korr(korr 7)11:30Mendjet e vocklaTeater(prill 28) 10:30 - (korrik 7) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mar30prishtu25majSAP – Studiojmë Artin e performancësTe tjera(prill 30) 11:00 - (maj 25) 14:00 Reja Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

enj02maj(maj 2)19:30die09qer(qer 9)22:00Long ShotFilm19:30 (2) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj02maj19:30die02qer22:00Ternet ninjaFilm19:30 (2) - (qershor 2) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu04maj(maj 4)10:30shtu13korr(korr 13)11:30FerdinandTeater10:30 (4) - (korrik 13) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

die05maj(maj 5)10:30die14korr(korr 14)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (5) - (korrik 14) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

enj09maj19:30die09qer22:00UglyDollsFilm19:30 (9) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj09maj(maj 9)19:30die02qer(qer 2)22:00KësulatFilm19:30 (9) - (qershor 2) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj09maj19:30die09qer22:00Pet SemataryFilm19:30 (9) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

shtu11maj(maj 11)10:30shtu20korr(korr 20)11:30FerdinandTeater10:30 (11) - (korrik 20) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu11maj(maj 11)19:30pre31(maj 31)22:00DIALOGUES DES CARMÉLITES (OPERA), NY MET, 2019Te tjera19:30 (11) - 22:00 (31) Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

die12maj(maj 12)10:30die21korr(korr 21)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (12) - (korrik 21) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

mar14maj(maj 14)10:00shtu29qer(qer 29)20:30Arkivi fotografik i Pietro dhe Larissa QuaronitEkspozitë10:00 (14) - (qershor 29) 20:30 COD Organizatori: COD

enj16maj(maj 16)19:00shtu2520:30ARTTeater19:00 (16) - 20:30 (25) Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

enj16maj(maj 16)19:30pre07qer(qer 7)22:00JOHN WICK: CHAPTER 3 - PARABELLUMFilm19:30 (16) - (qershor 7) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj16maj(maj 16)19:30pre07qer(qer 7)22:00POKÉMON DETECTIVE PIKACHUFilm19:30 (16) - (qershor 7) 22:00 Cineplexx Albania

enj16maj(maj 16)20:00enj30(maj 30)02:00Festivali i ResëFestival20:00 (16) - 02:00 (30) Reja.al Organizatori: Reja.al

shtu18maj(maj 18)10:30shtu27korr(korr 27)11:30FerdinandTeater10:30 (18) - (korrik 27) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu18maj(maj 18)11:00die16qer(qer 16)12:00Atje ku mali takon hënën - Grace LinTeater11:00 (18) - (qershor 16) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu18maj(maj 18)11:00die16qer(qer 16)12:30Magjia e Zanave në CirkCirk11:00 (18) - (qershor 16) 12:30 Cirku Kombëtar Organizatori: Cirku Kombëtar

die19maj(maj 19)10:30die28korr(korr 28)11:30Mendjet e vocklaTeater10:30 (19) - (korrik 28) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

enj23maj(maj 23)20:00die09qer(qer 9)22:00BrightburnFilm20:00 (23) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

enj23maj(maj 23)20:00die09qer(qer 9)22:00The sun is also a starFilm20:00 (23) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre24maj(maj 24)20:00die09qer(qer 9)22:00AladdinFilm20:00 (24) - (qershor 9) 22:00 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

pre24maj(maj 24)20:00shtu2521:30ShkumsiTeater20:00 (24) - 21:30 (25) TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu25majshtu03gushFerdinandTeater10:30 - (gusht 3) 11:30 TKE "Kujtim Spahivogli" Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

shtu25majshtu01qerInternational Puppet Theatre Festival Albania - SunshineTe tjera11:00 - (qershor 1) 12:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

shtu25maj20:0023:00Saz'isoKoncert20:00 - 23:00 Amfiteatri Liqenit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X