Skip to content

Ky është një event i përsëritur

UNUM FESTIVAL

enj01qer12:00UNUM FESTIVALKategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Muzikë

Detajet e eventit

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.

Vallëzoni me valët e detit. Për gjashtë ditë e gjashtë netë, ju mund të zhyteni në natyrën e gjallë dhe të eksploroni këtë bregdet të bukur. Shijoni pamjet nga vendi ynë buzë detit, shijoni muzikë të klasit botëror dhe DJ – të gjitha ndërkohë që zhyteni në një pellg nostalgjie.

Dita / Ora

(E enjte) 12:00

Vendi

Rana e Hedhun

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

02/06/2023 12:0003/06/2023 12:0004/06/2023 12:0005/06/2023 12:0006/06/2023 12:00

Organizatori

Unum Festival

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.
https://www.unumfestival.com/

Më shumë