Live

Për gjithë dashamirsit e muzikës në kategorinë “Live” do të gjeni të gjithe eventet e muajit aktual, të cilët i përkasin performancave live. Mund të ndodhë që një muaj të mos ketë asnjë event live, por mund të zbuloni muajt pasardhës për të qënë gjithmonë të informuar në kohë.


Alternativat e klasifikimit

Kategoritë e eventeve:

Kategoritë e eventeve

Vendi i eventit:

Vendi i eventit

Organizatori i eventit:

Organizatori i eventit

Aplikoni Filtra

enj27shta20:00enj22:30Dren AbaziMuzike20:00 - 22:30 Amfiteatri Liqenit Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

enj27shta21:00enj23:59Gerta Mahmutaj & BandLive21:00 - 23:59 Bla Bla Public Bar Organizatori: Bla Bla Public Bar

pre28shta21:00pre23:59Acoustic MusicLive21:00 - 23:59 Bla Bla Public Bar Organizatori: Bla Bla Public Bar

pre28shta(shta 28)21:00shtu29(shta 29)03:00Dj Set by Fahrudin KrcicMuzike21:00 - 03:00 (29) Destil Hostel Organizatori: Destil Hostel Albania

Shkarkoni të gjitha ngjarjet si skedar ICS Regjistrohu në këtë kalendar
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X