Skip to content

ABI Bank

Banka Amerikane e Investimeve SHA është një bankë e cila filloi aktivitetin e saj më 1 Nëntor 1999. Emrin e sotëm e mban pas blerjes së Bankës Credit Agricole Albania SHA nga Tranzit Finance, kompani e grupit NCH Capital, i cili është një nga investitorët më të mëdhenj dhe të mirënjohur amerikan në rajon e më gjerë.

https://abi.al/

Evente nga ky organizator

Shkurt

enj29shku19:00IL TRITTICOKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera,Teatër

Mars

pre01mar19:00IL TRITTICOKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera,Teatër

shtu02mar19:00IL TRITTICOKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera,Teatër

die03marGjatë gjithë ditësMASTERCLASS BASHKËPUNUESKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Koncert,Muzikë,Opera

die03mar19:00IL TRITTICOKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Opera,Teatër

hën04marGjatë gjithë ditësMASTERCLASS BASHKËPUNUESKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Koncert,Muzikë,Opera

mar05marGjatë gjithë ditësMASTERCLASS BASHKËPUNUESKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Koncert,Muzikë,Opera

mër06marGjatë gjithë ditësMASTERCLASS BASHKËPUNUESKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Koncert,Muzikë,Opera

enj07marGjatë gjithë ditësMASTERCLASS BASHKËPUNUESKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Koncert,Muzikë,Opera