Skip to content

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

Sheshi Skenderbej Tirana, Albania

Evente nga ky organizator

dhjetor

hën05dhje19:00hën20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën12dhje19:00hën20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre16dhje19:00pre20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj22dhje19:00enj20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë