Skip to content

AKADEMIA TEATRALE MASTERCLASS

shtu03qerGjatë gjithë ditësAKADEMIA TEATRALE MASTERCLASSKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

Teatri i Operës dhe Baletit hap Thirrjen e Dytë për MASTERCLASS në programin e parë profesional muzikor “Akademia Teatrale”, që synon evidentimin, promovimin dhe zhvillimin e talenteve të reja në disiplinën lirike.

Nën kujdesin e veçantë dhe mjeshtëror të Anna Pirozz-it, e cilësuar si sopranoja më e suksesshme italiane dramatike, më 3 qershor, artistët e rinj do të kenë mundësinë të trajnohen, rreth teknikave të interpretimit, teknikave të këndimit dhe ndërtimit të një roli.

Aplikimet do të qëndrojnë të hapura deri më datë 28 maj, sipas 2 kategorive:

1. Regjistrim efektiv, ku kandidatët fitues do të jenë përfitues të masterclass -it.
2. Pjesëmarrje për dëgjim, ku kandidatët do të kenë mundësinë ta ndjekin masterclass-in si dëgjues dhe jo si pjesëmarrës.

Mjafton të dërgoni CV-në, video me performancën tuaj, materialin e me të cilin doni të punoni dhe formulari e aplikimit, të cilin e gjeni website-in zyrtar të TKOB-së, në email-in sekretaria@tkob.gov.al.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E shtunë)

Organizatori

ABI Bank

Banka Amerikane e Investimeve SHA është një bankë e cila filloi aktivitetin e saj më 1 Nëntor 1999. Emrin e sotëm e mban pas blerjes së Bankës Credit Agricole Albania SHA nga Tranzit Finance, kompani e grupit NCH Capital, i cili është një nga investitorët më të mëdhenj dhe të mirënjohur amerikan në rajon e më gjerë.
https://abi.al/

Më shumë

Ambasada Italiane

The Embassy of Italy in Tirana is the embassy of Italy in Albania, in the capital city of Tirana. The embassy is charged with diplomacy and Albania–Italy relations.
04 227 5900 Rruga Papa Gjon Pali II

Më shumë

Instituti Italian i Kulturës

L'Istituto Italiano di Cultura di Tirana, organismo ufficiale dello Stato Italiano, ha come obiettivo quello di promuovere e di diffondere la lingua e la cultura italiana in Albania attraverso l'organizzazione di eventi culturali per favorire la circolazione delle idee, delle arti e delle scienze.
iictirana@esteri.it Pallati i Kulturës

Më shumë