Skip to content

Kategoritë e eventeve Panair

dhjetor

mër13dhje10:00mër16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

mër13dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair

enj14dhje10:00enj16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

enj14dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair

pre15dhje10:00pre16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

pre15dhjeGjatë gjithë ditësAFTËSI, KARRIERË DHE PUNËSIMKategoritë e eventevePanair