Skip to content

Ky është një event i përsëritur

SARANDA TI AMO

enj15qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

Detajet e eventit

Çdo vit, Klubi i Makinave të Vjetër përpilon një kalendar plot takime, nga eventi Moto e Colli deri te Giro del Mediterraneo tashmë i domosdoshëm (rregullsi në kalendarin kombëtar A.S.I.-FIVA). Ndër ngjarjet e tjera ka edhe panaire të makinave dhe motoçikletave, dalje sociale në itineraret turistike-kulturore (vizita në monumente, kështjella, muzeume dhe vende të tjera interesante) dhe vizita në ekspozitat kryesore të shkëmbimit që zhvillohen në Itali dhe Evropë.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E enjte)

Vendi

Sarandë

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

16/06/202317/06/202318/06/202319/06/202320/06/2023

Organizatori

Bashkia Sarandë

https://bashkiasarande.gov.al/ Rruga Abedin Dino, Nr. 11, Sarandë

Më shumë

Old Cars Club Italia

Çdo vit, Klubi i Makinave të Vjetër përpilon një kalendar plot takime, nga eventi Moto e Colli deri te Giro del Mediterraneo tashmë i domosdoshëm (rregullsi në kalendarin kombëtar A.S.I.-FIVA). Ndër ngjarjet e tjera ka edhe panaire të makinave dhe motoçikletave, dalje sociale në itineraret turistike-kulturore (vizita në monumente, kështjella, muzeume dhe vende të tjera interesante) dhe vizita në ekspozitat kryesore të shkëmbimit që zhvillohen në Itali dhe Evropë.
https://www.oldcarsclub.it/

Më shumë

RETRO

Koleksioni Shqiptar, platforma online ku ndajmë dashurinë për mjetet historike si vlera arti, teknologji, dizajn, shpikje, mjeshtëri e krijimtari!
koleksioniretro@gmail.com

Më shumë