Skip to content

Old Cars Club Italia

Çdo vit, Klubi i Makinave të Vjetër përpilon një kalendar plot takime, nga eventi Moto e Colli deri te Giro del Mediterraneo tashmë i domosdoshëm (rregullsi në kalendarin kombëtar A.S.I.-FIVA). Ndër ngjarjet e tjera ka edhe panaire të makinave dhe motoçikletave, dalje sociale në itineraret turistike-kulturore (vizita në monumente, kështjella, muzeume dhe vende të tjera interesante) dhe vizita në ekspozitat kryesore të shkëmbimit që zhvillohen në Itali dhe Evropë.

https://www.oldcarsclub.it/

Evente nga ky organizator

qershor

enj15qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

pre16qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

shtu17qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

die18qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

hën19qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport

mar20qerGjatë gjithë ditësSARANDA TI AMOKategoritë e eventeveJashte Tirane,Panair,Sport