Skip to content

Teatri "Andon Zako Cajupi"

Teatri Andon Zako Çajupi thirret teatri i qytetit në Korçë, i themeluar më 1951 dhe nga viti 1971 ka edhe godinën e teatrit. Sot, godina e teatrit shërben si shtëpi kulturore e artistëve profesionist në jug të Shqipërisë.

Bulevardi Gjergj Kastrioti

Evente nga ky organizator

qershor

pre09qer19:00GANTRIIS-ZIMMERMANN GUITARKategoritë e eventeveJashte Tirane,Koncert,Muzikë