Skip to content

GANTRIIS-ZIMMERMANN GUITAR

pre09qer19:00GANTRIIS-ZIMMERMANN GUITARKategoritë e eventeveJashte Tirane,Koncert,Muzikë

Detajet e eventit

Vjen edhe ne Korçë koncerti i kitaristeve të cilët po permbyllin një super tur ku kanë pasur sukses me muzikën e tyre të mrekullueshme.

Dita / Ora

(E premte) 19:00

Vendi

Teatri "Andon Zako Çajupi"

Korçë

Organizatori

Teatri "Andon Zako Cajupi"

Teatri Andon Zako Çajupi thirret teatri i qytetit në Korçë, i themeluar më 1951 dhe nga viti 1971 ka edhe godinën e teatrit. Sot, godina e teatrit shërben si shtëpi kulturore e artistëve profesionist në jug të Shqipërisë.
Bulevardi Gjergj Kastrioti

Më shumë