Skip to content

Spitali Amerikan

Spitali Amerikan në Shqipëri u themelua në Dhjetor 2006 si spitali i parë privat në vend.

Filloi aktivitetin e tij në Kardiologji dhe Kardiokirurgji me rekrutimin e një stafi profesionistësh të huaj me experiencë në këtë fushë dhe me qëllimin që t’ju shërbyer pacientëve brenda dhe jashtë vendit. Brenda një viti reduktoi në 85% fluksin e pacientëve kardiakë që linin Shqipërinë për t’u kuruar jashtë.

Pas këtij suksesi Spitali Amerikan shpejt zgjeroi aktivitetin duke u fokusuar në fillim në kirurgji të përgjithshme, ortopedi, kirurgji e syrit e urologji deri sa mberriti në kapacitetin e plotë që gëzon sot.

https://al.spitaliamerikan.com/

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente