Skip to content

MARATONË NDËRGJEGJËSUESE

die26mar10:00MARATONË NDËRGJEGJËSUESEKategoritë e eventeveSport,Të tjera

Detajet e eventit

Ndërgjegjësimi për kryerjen e kontrolleve shëndetësore periodike është thelbësor në parandalimin dhe diagnostikimin në kohë të sëmundjeve tumorale. Ndaj të dielën më 26 MARS, në muajin dedikuar kancerit kolorektal, Spitali Amerikan do të zhvillojë një maratonë sensibilizuese për të ndërgjegjësuar popullatën në drejtim të kësaj sëmundje të rrezikshme.

Nën ngjyrën blu që simbolizon përkujtimin e jetëve të humbura nga kanceri kolorektal dhe shpresën për një të ardhme pa tumor, ju ftojmë të bëheni pjesë e maratonës që do të zhvillohet tek Parku i Liqenit Artificial.

Dita / Ora

(E diel) 10:00

Vendi

Parku i Madh i Liqenit të Tiranës

Liqeni Artificial

Organizatori

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) zhvillon, administron, kujdeset per parqet rekreative, kurorat e gjelbra dhe aktivitetet në natyrë e kohe të lirë.
+355 4 240 0723 Rruga 5 Maji

Më shumë

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë

Spitali Amerikan

Spitali Amerikan në Shqipëri u themelua në Dhjetor 2006 si spitali i parë privat në vend. Filloi aktivitetin e tij në Kardiologji dhe Kardiokirurgji me rekrutimin e një stafi profesionistësh të huaj me experiencë në këtë fushë dhe me qëllimin që t’ju shërbyer pacientëve brenda dhe jashtë vendit. Brenda një viti reduktoi në 85% fluksin e pacientëve kardiakë që linin Shqipërinë për t’u kuruar jashtë. Pas këtij suksesi Spitali Amerikan shpejt zgjeroi aktivitetin duke u fokusuar në fillim në kirurgji të përgjithshme, ortopedi, kirurgji e syrit e urologji deri sa mberriti në kapacitetin e plotë që gëzon sot.
https://al.spitaliamerikan.com/

Më shumë