Skip to content

Galeria e Artit

Galeria e Artit të Tiranës, është një Institucion në vartësi të Bashkisë Tiranë.
Misioni i saj është të bashkojë publikun kryeqytetas me artin, duke nxitur vlerësimin dhe
kuptimin e artit dhe rolit të tij në shoqëri, duke mirëpritur njerëzit për të eksploruar dhe
përjetuar artin, edukuar me kreativitet, imagjinatë dhe produktivitet.

Rruga e Kavajës 5, Tiranë, Shqipëri

Evente nga ky organizator

qershor

shtu10qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

die11qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

hën12qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

mar13qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

mër14qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

enj15qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

pre16qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

shtu17qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë