Skip to content

Ky është një event i përsëritur

JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTET

shtu10qer10:00JERUZALEMI NUK ËSHTË THJESHT NJË QYTETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Ekspozita “Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet” përmbledh 120 fotografi që tregojnë gamën e gjerë të trashëgimive fetare dhe kulturore të përfaqësuara në qytetin e Jeruzalemit me veprat e Dmitry Brickman.

Dita / Ora

(E shtunë) 10:00

Vendi

Galeria e Artit

Rruga e Kavajës

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

11/06/2023 10:0012/06/2023 10:0013/06/2023 10:0014/06/2023 10:0015/06/2023 10:0016/06/2023 10:0017/06/2023 10:00

Organizatori

Galeria e Artit

Galeria e Artit të Tiranës, është një Institucion në vartësi të Bashkisë Tiranë. Misioni i saj është të bashkojë publikun kryeqytetas me artin, duke nxitur vlerësimin dhe kuptimin e artit dhe rolit të tij në shoqëri, duke mirëpritur njerëzit për të eksploruar dhe përjetuar artin, edukuar me kreativitet, imagjinatë dhe produktivitet.
Rruga e Kavajës 5, Tiranë, Shqipëri

Më shumë