Skip to content

Enter Events

ENTER është një agjenci eventesh me qendër në Tiranë, Shqipëri, e cila ofron prodhim dhe promovim eventesh që nga viti 2015.

ENTER përfaqëson disa nga Festivalet muzikore më të mira në botë, të cilat ofrojnë një mundësi unike për të krijuar një marrëdhënie me komunitetin e dashamirëve të muzikës në nivel lokal dhe global.

Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me organizatorët e ngjarjeve lokale, rajonale dhe ndërkombëtare, promovuesit, klubet dhe agjencitë e tjera të udhëtimit, për të siguruar ofertat më të mira të mundshme për ju. Nga paketat e deri tek biletat teke, ne ju japim mundësinë për të hyrë në eksperiencat më të mira muzikore në vend dhe në mbarë botën.

https://enterevents.al/

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente