Skip to content

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: – Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .

+355 4 227 1324

Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë

Evente nga ky organizator

dhjetor

mër21dhjeGjatë gjithë ditëspre30Java e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj22dhjeGjatë gjithë ditësshtu31Java e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre23dhjeGjatë gjithë ditësdie01janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

shtu24dhjeGjatë gjithë ditëshën02janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

die25dhjeGjatë gjithë ditësmar03janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën26dhjeGjatë gjithë ditësmër04janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mar27dhjeGjatë gjithë ditësenj05janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mër28dhjeGjatë gjithë ditëspre06janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj29dhjeGjatë gjithë ditësshtu07janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre30dhjeGjatë gjithë ditësdie08janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

Janar

pre23dhjeGjatë gjithë ditësdie01janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

shtu24dhjeGjatë gjithë ditëshën02janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

die25dhjeGjatë gjithë ditësmar03janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

hën26dhjeGjatë gjithë ditësmër04janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mar27dhjeGjatë gjithë ditësenj05janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

mër28dhjeGjatë gjithë ditëspre06janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

enj29dhjeGjatë gjithë ditësshtu07janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë

pre30dhjeGjatë gjithë ditësdie08janJava e kulturës kombëtareKategoritë e eventeveArt/Kulturë