Skip to content

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Ministria e Arsimit është një institucion shtetëror.

https://arsimi.gov.al/

Rruga e Durrësit Nr.23 Tiranë, Shqipëri

Evente nga ky organizator

Mars

hën18marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

mar19marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

mër20marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

enj21marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

pre22marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

shtu23marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

die24marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera