Skip to content

Parku Olimpik "Feti Borova"

Liman Kaba 1020 Tirana, Albania

Stadium, arenë dhe qendër sportive

Eventet në këtë vendndodhje

dhjetor

pre09dhje21:00pre23:00Deborah De LucaKategoritë e eventeveMuzikë,Party

mër14dhje20:00RUSS MILLIONSKategoritë e eventeveFestival,Koncert,Muzikë,Party