Skip to content

Special Olympics Albania

Special Olympics Albania është një organizatë që synon të ofrojë trajnime dhe gara sportive gjatë gjithë vitit në një larmi sportesh të tipit olimpik për fëmijë dhe të rritur me aftësi të kufizuara intelektuale.

https://specialolympicsalbania.com/

Rr. Qemal Stafa, P. 72, (Pallatet SKY), Hyrja 1,

Evente nga ky organizator

Nuk ka evente