Skip to content

Kategoritë e eventeve Filma

Në këtë kategori do të gjeni të gjithë filmat që do të shfaqen në sallat e kinemave, qendrat multifunksionale dhe Akademia Marubi

Shkurt

enj22shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

enj22shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

pre23shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

pre23shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

shtu24shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

shtu24shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

die25shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

die25shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

hën26shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

hën26shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

mar27shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

mar27shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

mër28shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

mër28shku20:00KUR PRANVERA VONOHETKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë,Filma,Kinema,Teatër

enj29shku20:00DUNE: PART TWOKategoritë e eventeveFilma,Kinema