Skip to content

Teatri Migjeni

Teatri Migjeni ndodhet në qendër të qytetit të Shkodrës. Teatri ka më shumë se 60-të vite që funksion dhe ka realizuar mbi 300 premiera.

+355 2 224 2346

Shkodër

Evente nga ky organizator

nëntor

mër29nën20:00IKJAKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Jashte Tirane,Teatër