Skip to content

Qëndra për Hapje dhe Dialog

Qendra për Hapje dhe Dialog vjen si rezultat i iniciativës së Kryeministrit Edi Rama. Objektivi ishte i thjeshtë: të transformohej një pjesë e selisë së Këshillit të Ministrave në një hapësirë në shërbim të qytetarëve, që të përçojë mesazhin e hapjes, transparencës dhe transformimit. Përkthimi i këtij objektivi në projekt konkret ka qenë, pa dyshim, një punë ku e ku më sfiduese.

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Më shumë

Evente nga ky organizator

maj

mar30majGjatë gjithë ditësFASHION PANORAMAKategoritë e eventeveTalks,Të tjera

mër31majGjatë gjithë ditësFASHION PANORAMAKategoritë e eventeveTalks,Të tjera

qershor

enj01qerGjatë gjithë ditësFASHION PANORAMAKategoritë e eventeveTalks,Të tjera

enj01qer20:30FASHION PANORAMA FESTA PËRMBYLLËSEKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

pre02qerGjatë gjithë ditësFASHION PANORAMAKategoritë e eventeveTalks,Të tjera