Skip to content

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

Evente nga ky organizator

shtator

shtu23shta10:00TIRANA YOUTH RUNKategoritë e eventeveSport

die24shta11:00die07:13HIRUSHJAKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

pre29shta10:30pre12:00PROJEKTO NJË SKIMMERKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Të tjera

shtu30shta11:00shtu12:00ART NË NATYRËKategoritë e eventeveArt/Kulturë

tetor

shtu07tet11:00shtu12:00ART NË NATYRËKategoritë e eventeveArt/Kulturë