Skip to content

Teatri Migjeni

Shkodër

Teatri Migjeni ndodhet në qendër të qytetit të Shkodrës. Teatri ka më shumë se 60-të vite që funksion dhe ka realizuar mbi 300 premiera.

Eventet në këtë vendndodhje

nëntor

mër29nën20:00IKJAKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Jashte Tirane,Teatër