Skip to content

Teatri Metropol

Rruga Ded Gjo Luli

Qëndra Kulturore Tirana është institucion publik që ka në strukturën e tij Teatrin Metropol, Ansamblin Folkorik “Tirana”, Bandën e Qytetit, Qendrën TEN, kinema “Agimin” dhe kinema “Laprakën”. Fokusi i Qendrës Kulturore është qe t’i të ofroje kryeqytetit eksperienca artistike cilësore dhe të larmishme, duke u krijuar hapësirat e nevojshme artisteve të të gjitha brezave, duke nxitur dhe mbështetur krijimin, realizimin dhe interpretimin e veprave cilësore shqipëtare.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

nëntor

enj30nën19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

dhjetor

pre01dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu02dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die03dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

enj07dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

pre08dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu09dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die10dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

enj14dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

pre15dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

shtu16dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

die17dhje19:00MBRETI LIRKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër