Skip to content

Sheshi SKËNDERBEJ

Sheshi Skënderbej

Sheshi Skënderbej është një shesh në qendër të Tiranës dhe është me afërsisht 40 000 m² sheshi më i madh i Shqipërisë. Këtë emër e ka marrë në vitin 1968 ku në krah të tij u vendos monumenti i Skënderbeut mbi kalë duke zëvendësuar shtatoren e Stalinit. Sheshi rrethohet nga Pallati i Kulturës, Hotel Tirana, Muzeu Kombëtar dhe Banka e Shqipërisë.

Eventet në këtë vendndodhje

dhjetor

shtu26nënGjatë gjithë ditëspre02dhjeTirana Street Food FestivalKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Kulinari,Muzikë,Panair

die27nënGjatë gjithë ditësshtu03dhjeTirana Street Food FestivalKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Kulinari,Muzikë,Panair

hën28nënGjatë gjithë ditësdie04dhjeTirana Street Food FestivalKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Kulinari,Muzikë,Panair