Skip to content

Magic Club

Rr. Pjeter Bogdani, Ish Bllok, Tirane.

Vendi ku të gjithë festojnë. Hyrja ne MAGIC 4 ka qene gjithmone pa pagese dhe do te jete perhere keshtu.

Eventet në këtë vendndodhje

Nuk ka evente