Skip to content

Cineplexx Albania

TEG (Tirana East Gate)

Cineplexx Albania ne TEG kinemaja e parë me 7 salla dhe me mbi 1000 vënde duke mundësuar luajten e mbi 10 filmave të ndryshëm në ditë vjen ne Tirane. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere do i gjeni ne kinemane tone ne TEG.

Më shumë

Eventet në këtë vendndodhje

Shkurt

enj22shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

pre23shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

shtu24shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

die25shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

hën26shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

mar27shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema

mër28shku16:002 GISHT MJALTËKategoritë e eventeveFilma,Kinema