Skip to content

DIGA

shtu01pri15:00shtu23:00DIGAKategoritë e eventeveEvente,Koncert,Muzikal,Muzikë

Detajet e eventit

Eventi muzikor më i ri në Tiranë që do mbahet në 1 Prill.
3 DJ të ftuar, do miksojnë muzikën tuaj të preferuar për 8 orë.

Dita / Ora

(E shtunë) 15:00 - 23:00

Vendi

Parku i Madh i Liqenit të Tiranës

Liqeni Artificial

Organizatori

Kongresi Rinor Kombëtar

Kongresi Kombëtar i Rinisë (NYC) është një organizatë rinore - një bashkim i organizatave rinore, grupeve joformale, forumeve rinore të partive politike, me qëllim shkëmbimin e informacionit, nxjerrjen në pah të çështjeve rinore, lobimin dhe avokimin për zgjidhjen e këtyre çështjeve dhe sigurimin e kapaciteteve. NYC u krijua në Mars 2013 në Tiranë, në prani të mbi 30 organizatave në nivel kombëtar. Ky rrjet u iniciua me iniciativën e dy fondacioneve të huaja: Friedrich Ebert Stiftung dhe Olof Palme International.
https://krk.al/

Më shumë