Skip to content

PLANET FUNK BAND

shtu03qerGjatë gjithë ditësPLANET FUNK BANDKategoritë e eventeveLive,Muzikë

Detajet e eventit

Me mbështetjen e Istitutit Italian të Kulturës dhe Ambasadës Italiane, kemi kënaqësinë të kemi të ftuar në këtë edicion një nga grupet më emblematike të skenës së muzikës alternative, dalë nga çizmja e Europës.

Ikonikët, Planet Funk Band të lindur në vitin 1999, për më shumë se 20 vjet kanë përfaqësuar një nga realitetet më të rëndësishme të skenës ndërkombëtare të elektro-dance, falë natyrës dalluese të produksioneve të tyre dhe sukseseve të arritura ndër vite me hitet e tyre “Who Said”, “Chase the Sun” etj. Ato njihen ndërkombëtarisht për inovacion, origjinalitet dhe gjithashtu për një qasje të hollë mes Indie, Electronica dhe Pop.
Grupi vjen të shtunën e 3 Qershorit në Tiranë me një performancë Live Audio-Video të dedikuar për të na dhuruar MINUS 1-shin më spektakolar ende.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E shtunë)

Vendi

Sheshi SKËNDERBEJ

Sheshi Skënderbej

Organizatori

Ambasada Italiane

The Embassy of Italy in Tirana is the embassy of Italy in Albania, in the capital city of Tirana. The embassy is charged with diplomacy and Albania–Italy relations.
04 227 5900 Rruga Papa Gjon Pali II

Më shumë